Predavači

Naši predavači uživaju u svom poslu i prilici da svoje godine iskustva pretoče u vaše nove prilike za poboljšanjem poslovnih procesa i znanja. Na našim ćete radionicama otkriti njihovu motiviranost i želju da vas inspiriraju i educiraju. Upoznajte ih!

Krešimir Rich

Krešimir Rich rođen je 1975.g. u Požegi, u srcu Slavonije. Nakon završetka srednje škole, preselio se u Zagreb gdje živi zadnja tri desetljeća. Po zvanju je diplomirani inženjer računarstva (tzv. “ferovac”), a po zanimanju već 25 godina poduzetnik (u svakom smislu te riječi). Nakon više različitih projekata, pokrenuo je 2006.g. prvu agencija za zdravstveni turizam u Hrvatskoj, a zadnjih 10 godina je vlasnik i izvršni direktor Identalia grupe, jedne od najvećih grupacija za dentalni turizam u regiji. Grupa trenutno zapošljava više od 100 ljudi, a posluje u Hrvatskoj i Italiji. Cijelu svoju profesionalnu karijeru Krešimir je vodio i razvijao timove. Posebni profesionalni interes predstavlja mu područje integralnog liderstva te razvoja ljudi i organizacija. Stoga je, zajedno sa suradnicima, pokrenuo Identalia Academiju, mjesto za razvoj lidera i unaprjeđenje svih vrsta organizacija. Želi znanjem i iskustvom pomagati poduzetnicima koji se svakodnevno bore da održe i razviju svoje biznise.
Polaznik je mnoštva poslovnih edukacija u Hrvatskoj i svijetu, a najdraži su mu Business University program pod vodstvom Tonya Robbinsa te Integral School of Organization Development, trogodišnja škola organizacijskog razvoja u kojoj je bio polaznik i mentor. 4 godine je radio sa studentima kao vanjski suradnik na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Član je izvršnog odbora HUP-a, sekcije privatni poslodavci u zdravstvu.
Nekada se intenzivno bavio standup komedijom (ima preko 100 nastupa po klubovima u Hrvatskoj i Sloveniji), pa je naučio da život ne treba shvaćati preozbiljno. 😉 U slobodno vrijeme putuje po svijetu i čita knjige. Za sebe voli reći da je vječni učenik. Uživa u učenju i podučavanju. Voli kulen i njegove seke, dobro vino, tamburaše i sve što vole Slavonci. 😉 Oženjen je i ima dvoje prekrasne djece. Navija za hrvatsku nogometnu reprezentaciju i Bayern iz Munchena.

Sanjana Majhen

Sanjana Majhen, magistra sestrinstva, glavna sestra Poliklinike Identalia te predavač u sklopu Identalia Akademije. Završila je studij sestrinstva u Bjelovaru, te magisterij na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek. U sklopu školovanja, dodatno se usavršavala i na UNICATH fakultetu u Zagrebu, te tako završenim PPDMI kompetencijama stekla status predavača. 2005. odrađen pripravnički staž u OB Bjelovar te od tada stječe iskustvo na području sestrinstva. Ubrzo nakon toga razvija se kao sestra instrumentarka u sklopu plastične, estetske i rekonstruktivne kirurgije te opće kirurgije. Od 2014. godine radi na poslovima kao Glavna sestra poliklinike. Polazi razne edukacije i radionice menagmenta i leadershipa u Poliklinici Identalia. Sudjeluje na raznim tečajevima za edukaciju sestara, kao oragnizator i kao predavač. Za istaknuti je tečaj u HLK gdje je kao predavač na tečaju imala priliku sudjelovati u edukaciji med.sestara u organizaciji HUMS-a.

Palmira Ivanković

Palmira Ivanković je voditeljica ljudskih potencijala Poliklinike Identalia, a diplomirala je psihologiju 2008. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu čime je stekla zvanje diplomirane psihologinje i profesorice psihologije. U području organizacijske psihologije radi još od studentskih dana, a s vremenom je ušla i u ekonomske, pravne i sociološke aspekte područja upravljanja ljudskim resursima. Bavi se privlačenjem i odabirom talenata, promocijom poslodavca, učenjem i razvojem djelatnika, angažiranošću i zadovoljstvom, organizacijskom kulturom i strukturom, oblikovanjem uloga i odgovornosti te administrativnim HR-om. Kroz godine se usavršavala te je 2018. formalno postala i psihoterapeut.

Haris Šabić

Haris Šabić je doktor dentalne medicine u Stomatološkoj Poliklinici Identalia i predavač na Identalia Academiji. Nakon završenog Studija dentalne medicine na Medicinskom fakulteta neko vrijeme boravi u Sjedinjenim Američkim Državama nakon čega se vraća u svoju domovinu i prije dolaska u Polikliniku Identalia radi u nekoliko velikih poliklinika gdje stječe bogato iskustvo kao protetičar i voditelj doktorskih timova. Od studentskih dana pokazuje veliki interes za područje dentalne protetike i implantologije. 2018. godine kreće na specijalizaciju iz Dentalne protetike na KBC-u Zagreb, a 2021. obranom specijalističkog ispita stječe titulu specijalista dentalne protetike. 2019. godine upisuje Postdiplomski studij “Dentalna implantologija” te 2021. obranom stječe titulu sveučilišnog magistra dentalne implantologije. 2018. godine pozvan je kao član podrške edukacijskog tima od strane dr. Federica Ferrarisa na Master tečaj u Madrid gdje je održao i predavanje.

Aleksandar Gečević

Aleksandar Gečević, predavač na Identalia academiji je dentalni tehničar s 28 godina iskustva u struci. Po završetku školovanja za dentalnog tehničara, prvo praktično znanje stječe u privatnom obiteljskom labu. Nakon 7 godina, formira svoj laboratorij u kome se dominantno bavi izradom fiksnih protetskih nadoknada, a u rad integrira CAD/CAM sustav. Polaznik je velikog broja stručnih tečajeva i master radionica širom Europe. U ljeto 2019. godine priključuje se Identalia timu na mjestu voditelja digitalnog dentalnog laboratorija. Zimi voli skijanje, ljeti kampiranje, a posebna strast mu je jedrenje uz obale Grčke i Hrvatske.

Dejan Risteski

Dejan Risteski je dentalni tehničar, vanjski suradnik – predavač u sklopu Identalia Academije. Nakon školovanja, prva stručna iskustva stekao je na Stomatološkom fakultetu i VMA (Vojno-medicinska akademija) u Beogradu te od 2001. do 2017. u samostalnom laboratoriju. Nakon toga seli se u Hanover (Njemačka) gdje nastavlja profesionalnu karijeru. Licencirani je edukator za tematske tečajeve “Blender for dental” programa (član B4D Instructors Team-a), koje vodi na njemačkom i engleskom jeziku. Voli prirodu, jednostavnost, a svoju strast prema umjetnosti ispoljava bavljenjem slikarstvom.